Μέσα Μεταφοράς

Λεωφορεία Ο.Α.Σ.Θ.

Το λεωφορείο 72 του ΟΑΣΘ εκτελείται κάθε μισή ώρα από το ikea (17χλμ. Νοτιοανατολικά της πόλης) και κατευθύνεται ανατολικά προς τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων (Νέας Μηχανιώνας). Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 € από το ikea μέχρι το σταθμό την Αγία Τριάδα.

Ταξί

Τα ταξί για την Αγία Τριάδα κοστίζουν € 20 έως € 35 – πολλά εξαρτώνται από την τύχη σας με τον ταξιτζή. Καλέστε εκ των προτέρων εάν χρειάζεστε για να σας παραλάβουν από την πόλη.

Αυτοκίνητο & Μοτοσικλέτα

Καράβάκια

Το καλοκαίρι οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης έχουν την ευκαιρία για καθημερινές αποδράσεις με τα καραβάκια που σας ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη στην Περαία και τους Νέους Επιβάτες.

Μια όμορφη διαδρομή στον Θερμαϊκό περίπου 50 λεπτών που εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες για μετακίνηση αλλά και για τους τουρίστες που επιθυμούν να να γνωρίσουν και άλλα μέρη εκτός του κέντρου της πόλης.

Τα καραβάκια της εταιρεία karavakia – Thessaloniki WaterBus ξεκινούν από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με στάση με στάση για επιβίβαση/αποβίβαση στο Λευκό Πύργο και τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών με μια μια μικρή στάση για λίγα λεπτά στην προβλήτα της Περαίας.

Φέτος, τα δρομολόγια εγκαινιάζονται με τον «Κωνσταντή», που θα εκτελεί αρχικά από το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 δέκα δρομολόγια καθημερινά .

Αργότερα θα ξεκινήσει δρομολόγια και το δεύτερο καραβάκι, ο «Άγιος Γεώργιος», αλλά και το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο με την ονομασία «Ολυμπία», το οποίο θα έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 170 επιβατών.

Επιπλέον φέτος, η κοινοπραξία επιχειρηματιών «Karavakia Thessaloniki Waterbus» που διαχειρίζεται τα συγκεκριμένα καραβάκια, θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις κοντινές και βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, προσθέτοντας στα δρομολόγιά της και την Αγία Τριάδα.

Δρομολόγια:

Ώρες Αναχώρησης για Όλες τις Ημέρες της εβδομάδας (Καλοκαίρι 2018):

Από Θεσσαλονίκη

09:45 (Κωσταντής)
12:00 (Κωσταντής)
14:15 (Κωσταντής)
17:15 (Κωσταντής)
19:30 (Κωσταντής)

Από Νέους Επιβάτες, Περαία

10:45 (Κωσταντής)
13:15 (Κωσταντής)
15:30 (Κωσταντής)
18:30 (Κωσταντής)
20:30 (Κωσταντής)

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Ανά διαδρομή: 3,50€
  • Μειωμένο εισιτήριο: 2,50€

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κωσταντής
Τηλέφωνο: +30 6945 971857
Email: kostadis@karavakia.com

Άγιος Γεώργιος:
Τηλέφωνο: +30 6974 800022
Email: agiosgeorgios@karavakia.com

Ιστοσελίδα: www.karavakia.com

Ακτοπλοικά

Η FerriesinGreece.com ασχολείται με την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Καθώς δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από το 1999.

Ακτοπλοικά Δρομολόγια και Εισητήρια για 60 Ελληνικά Νησιά

Κάντε Κράτηση

Ο Καιρός Σήμερα

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα με τις τελευταίες ενημερώσεις, νέες υπηρεσίες και εξαιρετικά εργαλεία, παρακαλώ μην ξεχάσετε να δώσετε τη διεύθυνση e-mail σας παρακάτω

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Είμαστε Κοινωνικοί

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δύκτια