Εθιμοτυπία

Γεύμα & Βραδυνό

Τα γεύματα συνήθως τοποθετούνται στο κέντρο του τραπεζιού και μοιράζονται. Πάντα να δεχτείτε μια προσφορά ποτού, καθώς είναι μια καλή ευαρέσκεια. Μην επιμένετε να πληρώσετε εάν προσκληθείτε. προσβάλλει τους οικοδεσπότες σας. Στα εστιατόρια, η εξυπηρέτηση μπορεί να την αισθανθείται αρκετά καλή.

Φωτογραφία

Στις εκκλησίες, αποφύγετε τη χρήση φλας ή φωτογράφηση του κύριου βωμού. Στους αρχαιολογικούς χώρους, θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τρίποδο που σας σηματοδοτεί ως επαγγελματία και συνεπώς απαιτεί ειδικές άδειες.

Εκκλησίες

Αν επισκέπτεστε εκκλησίες, καλύψτε με ένα σάλι ή μακριά μανίκια και μια μακριά φούστα ή παντελόνι για να δείξετε σεβασμό. Ορισμένα μέρη θα αρνηθούν την εισαγωγή στην Εκκλησία εάν δεν είστε ακατάλληλα ντυμένοι.

Γλώσσα του σώματος

Το «Ναι» είναι μια κάθετη κίνηση του κεφαλιού και το «όχι» είναι μια οριζόντια κίνηση του κεφαλιού ή μια αυλάκωση των φρυδιών, που συχνά συνοδεύεται από έναν ήχο «ts» κλικ-της-γλώσσας.

Ο Καιρός Σήμερα

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα με τις τελευταίες ενημερώσεις, νέες υπηρεσίες και εξαιρετικά εργαλεία, παρακαλώ μην ξεχάσετε να δώσετε τη διεύθυνση e-mail σας παρακάτω

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Είμαστε Κοινωνικοί

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δύκτια